Over ons

Digitale wendbaarheid
voor iedere organisatie bereikbaar

Toen we in 2021 onder de gezamenlijke naam Vintus begonnen, wilden we alles anders doen. We wilden alle mogelijkheden en toepassingen met data op één plek bij elkaar brengen, wat een simpel alternatief zou zijn voor de vele verwarrende diensten en mogelijkheden die digitale wendbaarheid onmogelijk maakten. 

Er is sindsdien veel veranderd! We zijn van een kleine IT startup gegroeid naar een Europese expert op gebied van data-gedreven oplossingen. We zijn er heel trots op dat we organisaties, groot en klein, publiek en privaat, helpen digitale wendbaarheid te realiseren. 

Wij vinden dat digitalisering transparant en bereikbaar moet zijn. Daarom staan we voor iedere organisatie klaar om de beste data-gedreven oplossingen te vinden om zo digitale wendbaarheid tot werkelijkheid te maken. We omarmen daarbij open source en stellen veel van onze oplossingen kosteloos beschikbaar aan iedereen die het kan gebruiken. 

Maar dat is nog niet alles. 

Wij hebben als missie om koplopers in
de wereldwijde transformatie naar schaalbare,
veilige en wendbare digitalisering te zijn

Wat we bedoelen met schaalbaar

Digitalisering is onvermijdelijk. Dus digitale wendbaarheid zou voor iedere organisatie bereikbaar moeten zijn en niet alleen voor de spelers met diepe zakken. 

We begrijpen dat iedere organisatie zijn eigen tempo, ambities en budget heeft. Daarom handelen wij uit het ‘denk groot, begin klein, beslis snel’ principe, waarbij we oplossingen realiseren die snel getest en opgeschaald kunnen worden. 

Je hoeft alleen maar te kiezen waar je aan wilt beginnen en wanneer. Wij geven je de beste oplossingen die niet gebonden zijn aan een vaste technologie of leverancier. Bovendien kan je aangeven wat je eisen en wensen zijn, zodat we voldoen aan jouw omgeving. Wij staan voor je klaar, wat je planning of budget ook is. 

Wat we bedoelen met veilig

Digitalisering betekent op veel verschillende punten blootgesteld worden aan de buitenwereld. En niet iedereen heeft de beste bedoelingen. Daarom willen we jouw omgeving zo veilig mogelijk maken en houden.

We leggen je de beste opties voor, zodat jij alle informatie hebt om een beslissing te maken die bij jouw organisatie past. Van volledig afgesloten voor de buitenwereld tot een Bring Your Own Device policy.

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw digitale omgeving continue up to date blijft tegen de nieuwste bedreigingen van buitenaf, zodat jij je kunt concentreren op alles wat binnen je digitale grenzen gebeurt.

Wat we bedoelen met wendbaar

De coronacrisis heeft benadrukt dat wendbaarheid voor organisaties en hun medewerkers cruciaal is. Ineens stonden organisaties voor uitdagingen waar ze niet zomaar een antwoord op hadden: toegang tot interne systemen vanuit huis, veilig inloggen op afstand, een hogere belasting op de firewall om zo maar een paar zaken te benoemen.

Wij helpen je bij het realiseren van digitale wendbaarheid door oplossingen zo vorm te geven dat ze ongemerkt en automatisch op- en afschalen, toegang geven op precies het juiste moment en wereldwijd toegankelijk zijn zonder dat medewerkers iets merken. En tegelijkertijd voldoen aan de eisen van de organisatie. 

Nu en in de toekomst.

Ontmoet het team

Meer informatie