Data Lakehouse: het beste van beide werelden in één platform.

Een data lakehouse uniformeert het beste van data warehouses en data lakes in één simpel platform voor alle data, analytics en AI vraagstukken. Onze oplossing is gebouwd op de open source technologie en betrouwbare data fundatie van Databricks wat alle data efficient afhandelt en één gemeenschappelijke beveiligings- en governance benadering toepast op alle data- en cloudplatforms.

Simpel. Open. Onafhankelijk.

Het Vintus Lakehouse platform combineert de beste elementen van data lakes en data warehouses om de betrouwbaarheid, governance en performance van data warehouses te combineren met de transparantie, flexibiliteit en Machine Learning mogelijkheden van data lakes.

Deze uniforme aanpak versimpelt je dataplatform aanzienlijk door de data silos te elimineren die traditioneel gezien bestaan tussen gecompliceerde data engineering, analytics, BI, data science en machine learning. En de uniforme aanpak omtrent data management, security en governance helpen jou efficiënter opereren en sneller schakelen.

Een lakehouse past bij iedere organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat een data lakehouse voor iedere organisatie, groot of klein, publiek of privaat, haalbaar is. Het mooie van een data lakehouse is namelijk dat het zich super eenvoudig laat aanmeten aan jouw situatie. Zeker in combinatie met onze bewezen aanpak van het opbouwen van een data lakehouse.

De dagen dat een data lakehouse alleen haalbaar is voor corporates en enterprises met diepe zakken zijn al een tijd voorbij. Wanneer je net aan een avontuur in de cloud begint, kan je al binnen 24 uur een veilig data lakehouse tot je beschikking hebben. Heb je al een uitgebreide omgeving, lokaal of in de cloud, dan is dit eenvoudig te upgraden naar een data lakehouse.

Advanced Tools
Add more power to Elementor using our creative elements and make your projects look prettier than ever before.
All-in-One Solution
Find all the tools you’ll need to create advanced websites in one place. Stop waisting time searching for solutions.
Nonstop Updates
We strive to innovate when it comes to functionality. Our mission is to be the best, come and join the ride.

Stroomlijn je data ingestion en management

Iedere organisatie gebruikt meerdere systemen, applicaties, diensten en producten om zo maximale waarde voor haar klanten te creëren. Door data uit verschillende systemen op te halen naar jouw eigen centrale omgeving, maak je het mogelijk om die data om te zetten naar waardevolle informatie voor de organisatie.

Wij helpen jou met het ontsluiten, opslaan en verrijken van data, zodat het waardevolle informatie voor de business wordt. Dit doen we door een Delta Lakehouse op te bouwen met Microsoft Synapse: de meest geoptimaliseerde versie van een traditioneel Datawarehouse in de beste omgeving van Microsoft.

Door onze modulaire aanpak kan iedere organisatie direct starten met de beste oplossing voor het opslaan en verwerken van data zonder dat hiervoor torenhoge budgetten nodig zijn.