Enterprise Analytics voor Lineage Logistics

Hoge volumes aan real-time data verwerken voor alle Europese Cold Stores om de business tijdig te voorzien van de juiste stuurinformatie.

In het kort

Feiten en cijfers

0 %
Eigenaar van de data
0 +
Europese Sites ontsloten
0 +
GB aan data per dag
< 0 minuten
Live met de werkelijkheid

Meer doen met minder

Excelsior is een typisch Rotterdamse club. Vol trots en niet lullen, maar poetsen. Dat betekent je schouders eronder zetten en het meeste maken van wat je tot je beschikking hebt.

Al in de gr

Case info:

Probleem/vraag: Live drukte monitoren bij de toegangspoorten.
Oplossing: Digitale plattegrond

Over Excelsior: Opgericht in 1902 door een groep Rotterdamse vrienden. De ‘arbeidersclub van oud papier’ is een begrip in Rotterdam. 

Excelsior wilde beter inzicht in de drukte die ontstaat bij de toestroom van toeschouwers rondom de wedstrijden. Dit door de inzet van live streaming. 

Vintus was al eerder ingeschakeld om het dataplatform te bouwen en in beheer te hebben. Mede hierdoor, en de ervaring met operational analytics, kon razendsnel een eenvoudige live koppeling worden gelegd met de lokale server.

Hierna is een interactieve plattegrond ontworpen waarop live te zien is hoe de tribunes volstromen. Het achterliggende dashboard geeft automatisch waarschuwingen af wanneer de drukte toeneemt bij specifieke toegangspoorten. 

Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden binnen Power BI Pro in combinatie met onze zelf ontwikkelde open source tool is live verversing van de data mogelijk gemaakt. En dat zonder dat er een Power BI Premium licentie nodig is. 

Nadat de wedstrijd is afgelopen wordt de data overgehaald naar het cloud platform, zodat Excelsior het kan gebruiken voor historische analyses.